7/06/2012

NNiall Horan dobta Demi Lovatót
Nemrég még egymást dicsőítették az interjúkban és szinte flörtöltek egymással az újságírókon keresztül, Demi Lovato azonban nemrég cáfolta, hogy bármi is lenne közte és a One Direction egyik énekese, Niall Horan között.

Nem vagyok vele. Nagyon édes, és az egyik legjobb barátom most. De facér vagyok, és sokáig az is leszek, mert a karrieremre, magamra és a jóllétemre szeretnék koncentrálni, mielőtt szóba jöhetne egy kapcsolat valakivel” - nyilatkozta Demi, aki úgy tűnik, sikeresen összetörte a 18 éves ír fiú szívét.

Niall úgy tűnik, nem akar olyan szekér után futni, amelyik nem veszi fel, úgyhogy a Florida Radio Station 93.3-nak adott interjújában sztárideáljának már nem is Demit, hanem a rivális műsornak, az American Idolnak egyik zsűritagját, Jennifer Lopezt nevezte meg.
Június elején a Channel 955-nek még úgy nyilatkozott, hogy Demi Lovato tetszik neki a legjobban, sőt, Kim Kardashiannal szemben is őt választotta. Kétségtelenül nehezebb ügy lesz összeboronálni a dívával Niallt, mivel Jennifer foglalt, ráadásul 24 évvel idősebb is az ír szívtiprónál.
                                                                                                               (forrás:starity)
                                                                                                           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése