8/09/2012


A 2012-ES OLIMPIA ZÁRÓÜNNEPSÉGE A VILÁG LEGJOBB AFTERPARTY-JA LESZ...

Miután vasárnap olyan sztárok lépnek színpadra, mint a One Direction és a Muse, David Arnold megígérte, hogy ez lesz a világ legjobb afterparty-ja.

Danny Boyle látványos megnyitója után, ahol az Arctic Monkeys és Dizzie Rascal is fellépett, rengeteg pletyka kapott szárnyra arról, hogy kik lépnek majd fel az Olimpia záróünnepségén.
David Arnold, az ünnepség zenei rendezője szerint ez lesz a világ legjobb afterparty-ja, és a sportolóknak is esélyük lesz arra, hogy végre kiengedjék a gőzt.

'Számomra, ennek kellene a világ legjobb afterparty-jának lennie'- mondta Arnold egy interjúban. 
-'Ha a megnyitó volt az esküvő, akkor ez lesz az esküvői fogadás. Ez az a hely, ahol mindenki kiszáll a kocsijából a csarnoknál, és azt mondja: 'Nagyszerű volt, mindenki csodálatosan néz ki, kapcsoljuk be a Blame it one the Boogie'-t, és érezzük jól magunkat.'
'Olyannak kell lennie, ahol mindenki, a sportolókat beleértve, kiengedik a gőzt.'
'7500 sportoló van itt, úgyhogy ez egy olyan produkció lesz, amin mindannyian részt vesznek majd, és remélhetőleg az Játékokat is felülmúlja majd, ami kissé rendbontó, csintalan, vicces, szívmelengető, érzelmes, inspiráló, és egyedülálló módon brit.'

A One Direction Olimpiás fellépéséről már régóta keringtek a pletykák, de eddig mindig megtagadták azt, hogy róla beszéljenek.
A brit zeneipar legnagyobb nevei fognak majd színpadra lépni a vasárnapi ünnepségen, hogy megünnepeljék a brit zene 50 évét.
Muse, Ed Sheeran, George Michael az egyetlenek, akikről megerősítették, hogy fellépnek, viszont valószínűleg a The Who, Take That és a Spice Girls is megjelennek majd a színpadon.


(forrás:gportál)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése