7/18/2012

Justin Bieber arcba rúgná a 1D tagjait


Justin Bieber egy interjúban elárulta, milyen módszerrel verné meg a One Directionös fiúkat.



Justin Bieber mostanában egyre több időt tölt el a népszerű fiúbanda, a One Direction tagjaival. Elárulta, hogy amíg a fiúk amerikában tartózkodtak, többszöt is meghívta őket házába, és igencsak megkedvelték egymást. Így mindenkit meglepett pár nappal ezelőtti nyilatkozata, amiben azt kezdte el ecsetelni, hogyan intézné el a bandatagokat.

Justin a US Weeklynek adott interjút, ahol egyszer csak a bunyózá lett a téma. A riporter rákérdezett, hogy Bieber véleménye szerint hány embert tudna elintézni. A fiú azt felelete, hogy ötöt, viszont mikor az interjúztató neki szegezte a kérdést, hogy a One Directonnel is ilyen könnyedén elbánna-e, már nem tűnt olyan magabiztosnak.

„Hát, ha egyszerre támadnának rám, szétrúgnák a seggem. De egyenként simán lenyomnám őket. Pörgő rúgást alkalmaznék. Egyenesen az arcukba” – hangzott Bieber válasza.

Bár a fiút elnézve nem vagyunk benne biztosak, hogy valóban elbánna öt emberrel, úgy tűnik teljes gőzzel gyakorol, hiszen bokszleckéket vesz, és mostanában egyre többet hallani bunyóiról – legútóbb egy lesifotósnak látta el a baját. Már csak az a kérdés, hogy Selenának bejönnek-e a harcias férfiak.

(forrás:starity)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése