7/15/2012

Justin Bieber szeretne egy focicsapatot a One Directionnel


Justin Bieber mostanában inkább botrányairól híres, bár újabban a sport felé is hajlik, nemrég ugyanis elárulta, futball csapatot akar összehozni a One Directionnel.


Justinról eddig is tudtuk, hogy elég jó viszonyt alakított ki a brit fiúbandával, ám most nemcsak a medencében, hanem a focipályán is meg szeretne ismerkedni velük.
Bieber a The Daily Starnak mesélt jövőbeli tervéről. Az interjúban azt is elmondta, hogy egy olyan labdarúgó csapatot akar összehozni, ami a legtöbb hírességet foglalja magában.
„Az elmúlt két, három év során sokat fociztam. És igazán élvezem. Tudom, hogy van egy Los Angeles-i sztárcsapat, amiben Robbie Williams is benne volt, de én egy fiatalabb csapatot szeretnék összeállítani. A One Direction-ös srácok azt mondták, hogy játszanának, és Lil Bow Wow is.”
Amikor szóba került az edző, Justin rögtön rávágta: „Mi csak egy embert akarunk a csapat edzőjének, David Beckhamet. Ez nem lesz olyan, hogy minden héten játszunk. A valóságban talán csak 3-4 meccset egy szezonban. El fogok menni Davidhez, és személyesen fogom megkérni őt, nagyon remélem, igent mond. Úgyis csak 10 percre a házától fogunk játszani”– lelkesedett Bieber, aki szívesen venné, ha Victoria és Selena a pálya széléről, pomponlányként bíztatnák őket.
Louis Tomlinson egyébként már tweetelt is a közelgő eseményről: „Hallottam a @JustinBieber Football Csapat-dologról. Haha, csináljuk!”
Abban mind biztosak vagyunk, hogy nagyon érdekes lesz majd látni Justinékat focizni, és a lányokat bíztatás közben. Meglátjuk, mi sül ki ebből.


(Forrás: starity)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése