8/28/2012

A One Direction ismét rekordot döntöttNincs megállás a One Direction karrierjében, hiszen mi tagadás, a fiúk bizony keményen dolgoznak albumukon, valamint nemsokára megérkezik az első kislemez is, a Live While We're Young, amely még meg sem jelent, máris rekordokat döntöget.


A One Direction tagjai még augusztus 23-án feltöltöttek YouTube-cstornájukra egy videót, melyben elmondják, mikorra várható következő albumuk, valamint apróbb részleteket is elárultak a következő klipjükről.
Az album első kislemeze a Live While We're Young címet kapta, amit máris rajongók százai rendelhetnek elő az iTunes-on. De, hogy miért is érdekes ez? Nem másért, minthogy a dal felkerülése után pár órával máris 30 országban lett listavezető, így minden idők leggyorsabban és legtöbb példányszámban előrendelt kislemeze lett.

Ugyan a banda legújabb szerzeményébe még senki nem hallgathatott bele, máris hatalmas a rajongás körülötte. A dal hivatalos megjelenésének dátuma szeptember 30-ára van előjegyezve, valamint az új album valamikor novemberben várható.
A klipforgatás is javában zajlik már, ahogy azt a fiúk többször is említették Twitter-profiljukon.
Hogy mire is számíthatnak a klippel kapcsolatban a rajongók?
 Ez egyelőre megválaszolatlan kérdés, de annyit már tudhatunk, kissé eltérő lesz többi kisfilmjüktől, így akár még meglepetéseket is okozhat.

(forrás:starity)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése