8/10/2012

Friss hírek 

Úgy tűnik, hogy Rita Ora is 1D fan, mert ma a Live Lounge-on előadta a What makes you beautiful feldolgozását!

A fiúk nem a saját lakásaikban aludtak, hanem egy szállodában, ugyanis látták őket, mielőtt elindultak volna a stúdióba.

A srácok ma újra egy nyilvános stúdióban vannak, de Ed már nincs velük. Amikor megérkeztek, nem álltak meg a rajongókkal beszélgetni, egyenesen a stúdióba mentek, viszont Harry integetett a fanoknak. Kb. egy órával azonban Hazza kiment a stúdió elé, és bejelentette, hogy Louis bekakilt.

Holnap azonban már úgy tűnik, hogy ismét egy másik stúdióba mennek majd, hogy nyugodtan dolgozhassanak.

A fiúkról tegnap felvételeket készítettek a stúdióba, miközben a dalokat vették fel!

Ha már szó esett Ed-ről, kiderült, hogy az összes (3) dal, amit a vöröshajú énekes írt a srácoknak, szerelmes dalok lesznek.

Fontos hír az Olimpiáról!! A fiúk harmadikként fognak fellépni, miután a Take That nem vállalta a fellépést, miután Gary lánya halva született.

Az ausztrál X Factor agusztus 20-án kezdődik, és lehet, hogy a fiúk már ekkor megjelennek a műsorban!

A belépés Joey és Josh bulijába 20 fontba kerül, de az első 80 lánynak ingyenes! De a bulira semmiképpen nem mehetsz be, ha még nem vagy nagykorú! Valamint arra sem túl nagy az esélyetek, hogy a fiúkkal bulizzatok a szórakozóhelyen, ugyanis ők többnyire a VIP-ban lesznek. Állítólag a vendéglistán csak Eleanor szerepel, de ez szerintem hülyeség... Valószínűleg Dani és Pezz is ott lesznek majd
!
Louis tegnap ott volt az Olimpián Eleanor-ral! A szerelmesek az atlétikát nézték meg!
Louis ma fehér nadrágban van.

(forrás:gportál)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése