8/23/2012


Perrie Edwards: „Össze akarom hozni Niallt és Jade-t!”


A Little Mix brit lánybandának az egyik énekesnője Perrie Edwards kezébe akarja venni barátnője szerelmi életét, és össze akarja hozni a világhírű One Direction ír szépfiújával.


Az idén egyre nagyobb rajongói tábornak örvendő Little Mix szőke énekesnője nem tudja nézni, hogy a One Direction ír énekese Demi Lovato után megy, ezért a lány fejébe vette, hogy barátját Jade-t és Niallt egy randevú keretében akarja összemelegíteni.

Niall Horan magánéletén mostanság sokat csámcsog a sajtó, így nem csoda, hogy nincs egy perc nyugta se a pikáns kérdések között, de ez ellen Zayn barátnője Perrie könnyen tudna segíteni. Az énekesnő most azon töri a fejét, hogy Jade-t – aki szintén a Little Mix énekesnője – összehozza az ír szívtipróval. A hírről talán még egyikőjük sem tud, de Zayn barátnője nyíltan beszélt közelgő tervéről:

"Már régóta követem, ami Niallal történik, mert minden cikkben benne van a magánélete. Láttam, hogy Demi mit nyilatkozott a kettőjük viszonyáról, így arra jutottam, hogy Jade-t és őt össze akarom hozni. Szerintem nagyon édes páros lennének együtt. Mivel mind a kettőjük jelenleg szingli, ezért nem is lenne olyan nehéz a dolgom. Ezt a tervet már Zaynnek is mondtam, aki csak helyeselni tudott. Így Niall és Jade, készülj a meglepetésre!” - mesélte izgatottan Perrie.

Úgy tűnik, hogy az énekes magánéletét soha nem fogják békén hagyni. Talán tényleg sikerül Perrie terve? Ez a jövő zenéje, de az biztos, hogy eddig mindkét fél benne lenne a dologban.


(forrás:starity)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése