8/06/2012

Vasárnapi hírek 

A srácok tegnap befejezték a lemez angliai munkálatait, így legközelebb akkor mennek majd stúdióba, amikor Floridában a Boyce Avenue-val fognak dolgozni...

Ed Sheeran-nel valószínűleg nem mennek stúdióba, mivel nem tudják összeegyeztetni a beosztásukat, de Ed már három dalt adott a fiúknak, amit majd Amerikában vesznek fel.

És ebben a hónapban teljesen befejezik az album munkálatait.

A srácok ma nem voltak stúdióban, viszont bementek a Sony irodába, ahol kiválasztották az album dalait, és a következő kislemezt, ami szeptember 1-jén debütál majd a Radio 1-on, és a VMA-n adják majd elő először. Az album borítóját is kiválasztják két héten belül.

Simon-nal a VMA előtt néhány nappal fognak találkozni LA-ben.

A srácok tegnap próbáltak az Olimpiára, valószínűleg Louis nélkül, mivel ő El-el Doncaster-ben volt. Azt hallottam, hogy az előadók, akik az Olimpia záróünnepségén lépnek fel, nem pénzt kapnak, hanem egy különleges Olimpia 2012-es érmét.

Louis és El állítólag Doncaster-ben aludt, de néhány órával ezelőtt visszajöttek London-ba, mivel ma a 100 méteres sprintfutás döntőjére mennek az Olimpián.

Liam tegnap elment egy strandröplabdameccsre tegnap este. Megkérte az embereket, akivel találkozott, hogy tartsák titokban, hogy ott van, és hogy ne akarjanak vele képet csinálni...

Harry jelenleg London-ban van. Úgyhogy nem megy  Olly koncertre az anyukájával, és Ashley-vel.

(forrás:gportál)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése