9/26/2012

Hírek 


Hétfő: A LWWY keddtől rendszeresen látható lesz a Music Channel-en, úgyhogy ha ráértek, érdemes lesz nézni!
A CD-hez amúgy egy posztert adnak ajándékba, éppúgy mint annak idején a WMYB-hoz is járt!

A dalt amúgy Svédországban vették fel, és éppúgy mint a WMYB-t, ezt is Savan, Rami és Carl írta.

A LWWY az ausztrál Hot30 rádión már listavezető!

Ha minden igaz, akkor októberben a srácok előadják a dalt a brit XF egyik élőadásában!!!

A srácok október 11-én Franciaországban lesznek. 2013 tavaszán pedig újra ellátogatnak majd Németországba, ahol néhány koncertjük lesz a 2012/13-as világkörüli turné keretein belül.

A The Sun magazin koncertje, amire a jegyek 9.50 fontba kerülnek majd, 2013. áprilisában lesz Manchester-ben, és többezer jegy kapható rá.

Ed Sheeran egy interjújában elárulta, hogy nagy esély van rá, hogy az általa írt dalból lesz majd a srácok következő kislemeze.

A fiúkkal vasárnap reggel a Virgin Radio készít interjút.

Nick Grimshaw ezen a héten minden reggel felhív egy 1D-tagot: hátfőn Harry-t hívta, kedden Liam-et, szerdán Louis-t, csütörtökön Niall-t, pénteken pedig Zayn-t!

A 1D nemsokára elkezdi összeállítani a dallistát a 2013-as világkörüli turnéra, és még november vége előtt próbálni kezdenek!

 A srácok 3 napon keresztül filmeztek London-ban... Ezek a felvételek a 2013-as turnéra készülnek, ugyanis ezeket láthatjuk majd a háttérben a nagy képernyőn!

Eleanor egy rajongói profilnak azt írta üzenetben, hogy Tyla nem az unokatestvére!


A fiúk a Fabulous magazin címlapján lesznek vasárnap. Minden egyes bandatag külön magazin címlapján lesz, tehát ahhoz, hogy megszerezd mindet, 6 újságot kell megvennetek!

Zayn Halloween-kor London-ban lesz!

Louis-nak és El-nek is van Facebook-ja, ugyanaz a profilképük is, de nem lehet őket bejelölni, és üzenetet sem lehet nekik küldeni...



Harry reggelente futni jár.

Kedd:

Ne feledjétek el, hogy még mindig szavazhattok a srácokra az EMA-n, ami november 11-én lesz Frankfurt-ban!

A fiúk kedden ismét London-ban forgattak a közelgő turnéhoz, és ha minden igaz, ma befejezték a filmezést.

London, Camden nevű városrészében forgattak egész nap, ahol Louis kövér embernek öltözött, és az embereknek ingyen ölelésekkel lepte meg az arra járókat..

Holnap veszik fel az Alan Carr show-t, aminek a fiúk a vendégei lesznek, és nem is kell sokat várnunk arra, hogy lássuk, ugyanis péntek este a Channel 4 már le is adja ezt az epizódot!!!


Egyik ausztrál TV csütörtökön egy egyórás filmet ad majd a fiúkról, aminek a címe 'The X Factor: One Direction to Stardom'.


A 1D fellép majd a svéd XF élőadásainak egyikében.


Ma 18:30-tól lesz egy nagy bejelentés a 1D-vel kapcsolatban a Hits Radio-n

.
Csütörtök éjjel a Nova egy interjút készít majd Harry-vel, de mivel ez egy ausztrál rádió, ezért náluk ez délutánra esik.


Egy rajongó a köln-i dedikáláson egy óvszert adott Hazza-nak, ő pedig beletette a zsebébe.


Úgy tűnik, hogy a pár nagyon szerelmes...

Miközben pletykák keringenek arról, hogy Zayn megcsalta Perrie-t Amerikában, érkezik néhány történet arról is, hogy elválaszthatatlanok. De olyannyira, hogy a családjaiknak kellett figyelmeztetniük őket, hogy lassítsanak a dolgokon.
'Alapjában véve már együtt is élnek, Zayn-nél, mert ő egyedül lakik, és így több a magánéletük.'
Tehát a Zerrie szerelmespár nem jár vad bulikba, ahol Tequilát isznak, ehelyett inkább a kanapén fekszenek, esetleg együtt főznek a konyhában.
'Nem szeretnek klubokba járni, és hírességekkel lógni. Azon viccelődnek, hogy kezdenek olyanná válni, mint egy középkorú házaspár. Zayn családja nagyon szereti Perrie-t, de nem akarják azt, hogy túl gyorsan megállapodjon.'
'Szeretik Perrie-t, és tudják, hogy ők ketten odavannak egymásért, de azt szeretnék, ha közben élné a saját életét is. Perrie azt mondta a barátainak, szerinte számára Zayn az igazi, de ők is és az Edwards család is azt tanácsolta, hogy egy kicsit lassítsanak le, mivel aggódnak, hogy a lány így nem tud majd kellőképpen a bandára koncentrálni.'



A srácok állítólag 2013. októberében Spanyolországban fognak majd koncertezni.

Louis túllépte a 6 millió követőt.

Niall tegnap este Lana Del Ray koncertjén volt.

Harry megvette az új iPhone 5-öt!

Liam elárulta a Fabulous magazinnak, hogy nagyon nehéz volt elviselnie azt, hogy Twitter-en bántották a barátnőjét.

'Zayn és Perrie minden egyes pillanatot együtt tölt, amikor csak lehetséges',-mondta egy forrás.

Harry túllépte a 7 milliót !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése