9/29/2012

Payzer :(

Liam Payne halálos fenyegetések miatt szakított a barátnőjével.

Liam táncos barátnője Danielle Peazer nem bírta tovább az 1D rajongók fenyegetéseit.

Liam és Danielle két évvel ezelőtt, az X-faktor forgatásán találkozott először. A két fiatalt Harry mutatta be egymásnak, Liam úgy is nevezi emiatt, hogy Hitch, így hívták ugyanis a Randiguru főhősét, akit Will Smith alakított a filmben, és szuper párokat boronált össze. 

Kapcsolatuk nagy szerelemmé nőtte ki magát, és most mindketten szomorúak az elválás miatt. Egyszerűen képtelenek voltak tovább csinálni, Danielle egyre több halálos fenyegetést kapott a Twitteren, a fanatikus Liam-rajongók csak maguknak akarták megkaparintani a fiút. Sőt volt, aki az utcán kezdte üldözni szegény lányt, aki nagyon megijedt. Liam elmondása szerint Danielle olyan személyiség, aki nem tudja figyelmen kívül hagyni, mit gondolnak, vagy beszélnek róla mások, ezért nagyon megviselték ezek a támadások.

Ezért emiatt, és a sok elfoglaltság miatt, ami gyakran szétválasztotta őket, úgy döntöttek, szakítanak. Barátságban váltak el. 

Danielle írta ki:" Ne legyetek túl elfogultak ebben a Danielle/Liam drámában! Mindketten boldogok vagyunk és még mindig a legjobb barátok! Köszönöm a bátorító szavakat!" Srácok ma reggel: 

Lou pizsiben szokásához híven xD

Pénteki hírek

A srácok tegnap magyar idő szerint 23:00-tól voltak  láthatóak az Alan Carr Show-ban.
A 1D ismét táncpárbajozott Alan ellen, és úgy tűnt, hogy veszítettek... A Gangnam Style-re és a Sexy And I Know It-ra táncoltak.
Továbbá a fiúk a svéd rajongókról is beszéltek a műsorban.
Louis és Niall anyukája ott volt a műsor felvételén!
Psy egy interjúban elárulta, hogy szeretne a 1D-vel dolgozni.
Part1:
A LWWY már tegnap megjelent Ausztráliában, Új-Zélandon, Ausztriában, Németországban, Írországban, Olaszországban, Svédországban, Romániában és Norvégiában!

Harry-vel egy indiai rádió is készített interjút, amiben elárulta, hogy a videónaplók nemsokára visszatérnek.

Niall egy interjúban elmondta, hogy Louis összetörte az autót, ami a LWWY-ban szerepelt.

Liam tegnapelőtt levágatta a haját.


Állítólag ez Harry új tetkója:
Harry háza Primrose Hill-ben, London-ban:
oké Lou ezt megjegyeztem xD
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése