7/07/2012

Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját


Justin ezennel sem tudta befogni a száját: újabb csípős megjegyzést tett a legalább olyannyira túlsztárolt fiúbanda, a One Direction egyik tagjára.





Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban. Bármelyik féltől nyilatkoznak, esetleg a botrányaikról hallunk, biztosak lehetünk benne, hogy másnap a címlapokra fognak kerülni. Justin szépen kihasználta a helyzetet, és megjegyzést a banda egyik tagjának a hajára.
A We Love Pop nevezetű brit tinimagazin hasábjain található Justinnal készült interjúban kifejtette a fiú – miután mutattak a 18 éves Liamről egy képet –, hogy szerinte a sikeres One Direction-tag lemásolta az ő hajstílusát.
„Mindenkinek ilyen haja van, most már tényleg szeretnék rajta változtatni. Egy időben szinte mindenki, de tényleg, rengeteg ember ilyen hajat csináltatott, és akkor is úgy gondoltam, hogy bele kellene vinnem egy kis egyediséget, és változtatnom rajta – lendült támadásba Justin, majd Liam képére mutatva hozzátette. – Hát nem ismerős ez a kinézet?”
„Az One directionos fiúk nagyon belevalóak. Jó velük ide-oda császkálni. Egyszer eljöttek hozzám, egész nap a medencében voltunk, és zenét hallgattunk. Beszélgettünk arról, hogy mi lenne, hogyha egy dalban közreműködnék a lemezükön. Jónak ígérkezik” – folytatta bebizonyítva, hogy azért nincs akkora harag.
Nem tudjuk eldönteni, hogy Justint valójában milyen érdek vezette a nyilatkozatáig: esetleg még nagyobb figyelmet igényel az eddiginél, és valamivel újra sokkolnia kellett, vagy csak csupán nem tudja tűrtőztetni magát? Viszont az is lehet, hogy csak egy baráti csínyt sütött el, amit be kell vallanunk, hogy a sztárvilágban sem ritkán történik meg.


Forrás: http://starity.hu/magazin/29259-justin-bieber-szerint-liam-payne-lenyulta-a-frizurajat/#ixzz1zxmqfZio


Szerintetek hasonlít Liam haja Justinéhoz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése