7/10/2012

Luxusautót vásárolt magának Zayn Malik


A One Direction oszlopos tagja egy méregdrága négykerekűt újított be magának. A legutóbb vásárolt vadiúj luxusvillája mellé illik is egy luxusjármű, már csak jogosítványt kellene hozzá megszereznie.


A One Directionös Zayn Malik nem sajnálja pénzét méregdrága dolgokra költeni. Egy hónapja vadiúj körülbelül 800 milliós villájával került a média kereszttüzébe, most pedig egy 32 ezer fontos kocsit vásárolt magának.
Nemrég ért véget a brit fiúbanda amerikai turnéja, és miután hazaért az öt fiú mindannyian belevágtak a jól megérdemelt nyári szünetükbe. Van aki barátnőjével vagy családjával nyaral, de Zayn múlt héten inkább egy autószalonba látogatott el, hogy megvegye élete első autóját. A 19 éves énekes választása egy Bentley Continental GT-re esett, ami fekete színben pompázik és 32 ezer fontjába (kb. 12 millió forint) került. A csodajárgány csúcssebessége 198 km/h.
Kétségtelen, hogy megteheti, mivel magasan ível felfelé a One Direction karrierje és azonnal beleszeretett a kocsiba is, de jogosítványa még nincsen. Így a kérdés már csak az, hogy mikor fogja letenni a vezetői engedélyt, mivel enélkül nem vezethet és újdonsült szerelmének addig a garázsban kell pihennie, hacsak nem szerez be sürgősen egy saját sofőrt is.

(Forrás: Starity)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése