7/10/2012

Niall Horan mégsem szingli?


Niall Horan a One Direction Ír énekese megérdemelt pihenését tölti Marbella egyik hotelében, viszont mint mindig most sem maradhatott el botrány nélkül.

Niall Horan mint a többi banda tag megérdemelt pihenését töltötte volna nyugodtan. Viszont mint mindig most sem maradhatott el a rajongók őrült találgatásai és pletykái nélkül. Az énekes a napokban Spanyolországban tartózkodott, hogy kicsit lazítson a családjával Marbella egyik hotelében. Természetesen a fanatikusai mint mindig, most is követték őt, képeket és autogramot kértek tőle.
A fiú tegnap egésznap egy lánnyal mutatkozott. Eleinte a rajongók arra tippeltek, hogy az unokahúga lehet, viszont később érdekesebb dolgok is történtek. Niall először még csak kedvesen iszogatott vele és táncoltak, de aztán elkezdett a fiú a medencébe ugrálni. A lány nagy nehezen bement hozzá a medencébe, majd – szemtanúk szerint – elcsattant egy csók. A képen csak nehezen kivehető a dolog, mivel nem oldalról hanem háttal fényképezték őket.
„Niall majdnem egész nap azzal a lánnyal volt. Először iszogattak meg beszélgettek, de aztán bementek a medencébe, és Niall megcsókolta a lányt. Az eset után átkarolta, és távoztak a medencéből és az egész fürdőhelyről” – mesélt egy bennfentes az történtekről.
A látszat szerint nem csak Niall került ilyen helyzetbe, hanem a banda másik tagja Harry Styles is, aki elméletileg régi ismerősével kezdett el újra kavarni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése